Σημαντικές ενημερώσεις από την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας προς τα μέλη της

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη της ότι όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό έντυπο της Ομοσπονδίας μας για το 2019, που αποστέλλετε σε εκθέσεις στην Ελλάδα & στο Εξωτερικό, θα πρέπει να ταχτοποιήσουν τις αμελητέες οικονομικές τους εκκρεμότητες έως τις 30/9/2018.

Το έντυπο είναι μία από τις καλύτερες και πιο προσεγμένες εκδόσεις για την Προώθηση και Προβολή των Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων, με τίτλο “Accommodation in Lefkada your affordable luxury 2019”, το οποίο προβάλλετε και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Lefkada Slow Guide.

Επίσης όπως προβλέπεται από τη νέα νομοθεσία για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας προκειμένου να διατηρήσουν την ονομαστική τους καταχώρηση στο πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας, Accommodation in Lefkada your affordable luxury, θα πρέπει να συμπληρώσουν ΑΜΕΣΑ και να αποστείλουν εντός του πρώτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου, την απαραίτητη φόρμα συναίνεσης στο info@fagottobooks.gr, διαφορετικά δεν θα μπορέσουν να συμπεριληφθούν στον οδηγό.

Την φόρμα συναίνεσης μπορείτε να την βρείτε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ή αναρτημένη στην ιστοσελίδα μας www.holidaysinlefkada.eu

Όσα μέλη της Ομοσπονδίας έχουν οικονομικές εκκρεμότητες παρακαλούνται να προσέλθουν στα Γραφεία της Ομοσπονδίας πρωινές ώρες ώστε να ταχτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις. Οι συνδρομές των μελών είναι τα μόνα έσοδα του Συλλόγου και χωρίς αυτές ό Σύλλογος δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις σημαντικές δραστηριότητες του όπως την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων της Λευκάδας, την ενημέρωση & την εξυπηρέτηση των μελών του, την λειτουργία του γραφείου κ.α.

Όσα μέλη δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι τις 30/9/2018, δεν θα εμφανίζεται η καταχώριση τους ούτε στο φυλλάδιο ούτε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας. Ευχαριστούμε.

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Διονύσιος Γαζής