Οι Χαΐνηδες στην Πρέβεζα

Παρασκευή 24 Αυγούστου
Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας
Εισιτήρια: 12 ευρώ & 10 ευρώ (προπώληση)
Ώρα 22:00

Σημεία προπώλησης:
Πρέβεζα: Μποτίλια στο πέλαγοΒιβλιοπωλείο ΚύκλοςΑΠΟΘΗΚΗDB Music Store
Άρτα: Χάρτα Συνεργατικό Καφενείο
Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά στο: Viva.gr

Τέσσερα χρόνια μετά την εκπληκτική τους συναυλία στο Κάστρο του Παντοκράτορα οι Χαΐνηδες επιστρέφουν στην πόλη της Πρέβεζας για μια ακόμη μοναδική εμφάνιση την Δευτέρα 06 Αυγούστου στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας “Γιάννης Ρίτσος”.

Η μουσική ομάδα Χαΐνηδες αποτελεί ένα ανοιχτό σύνολο, που ανακαλύπτει μουσικούς δρόμους από την Κρήτη ως τη Μικρασία και από την Ανατολή πάλι πίσω στα Βαλκάνια. Ακολουθώντας μουσικά μονοπάτια, οι Χαΐνηδες τολμούν και δημιουργούν νέες μουσικές και λόγους, που παρουσιάζουν μεστά τον πληθωρικό πόθο της ζωής, την αίσθηση του ωραίου ή του χαμένου. Ο έρωτας και ο θάνατος, οι υπέρτατες δυνάμεις, αποτυπώνονται σε μέτρο και ορίζουν «…όλα όσα είδες και έχεις ποθήσει και όσα ποτέ δε δεις».

Στο πρώτο άκουσμα, ο λόγος γίνεται εικόνα και επιβάλλεται επαναστατικά σε «θεατές» τεχνοκράτες. Τα τραγούδια των Χαΐνηδων αναβλύζουν τόλμη, είναι θαρραλέα, σε μία εποχή που η αλήθεια είναι στο περιθώριο. Μέσα στους στίχους ο ακροατής θα βρει την αλήθεια του και ίσως αυτή η αλήθεια να δίνει διάρκεια στο συγκρότημα, που συμπληρώνει 27 χρόνια παρουσίας.

facebook event