Συμμετοχή του ΑΣΛ Φιλάνδρου σε δύο διασυλλογικά πρωταθλήματα

Σε 2 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα σε 2 διαφορετικές πόλεις βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 28-29 Απριλίου 2018 το αγωνιστικό τμήμα του ΑΣΛ Φιλάνδρου.

Ειδικότερα:

Στο σημαντικό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών  (Κυριακή 29 Απριλίου στο Άργος Ορεστικό) όπου έλαβαν μέρος σωματεία από τις ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και ΤΕ Κερκύρας, συμμετείχε με 3 αθλητές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με μεγαλύτερους ηλικιακά συναθλητές τους. Η σημαντικότερη διάκριση ήρθε από τον Ευστάθιο Χαμοσφακίδη ο οποίος κατέλαβε τη 2η θέση στα 3000μ με φυσικά εμπόδια με χρόνο 10’42’’58 στην πρώτη ουσιαστικά εμφάνιση του για φέτος στον ανοιχτό στίβο. Καλή επίδοση και για την Ευδοξία Κουρέτση η οποία με χρόνο  13’’29 κατέλαβε την 9η θέση στα 100μ, όπου αγωνίστηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας της για το Πρωτάθλημα Συνθέτων (Έπταθλο).

Επίσης ο Φίλανδρος συμμετείχε με 11 αθλητές στη Β’ φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος ΠΠ/ΠΚ Β’ (ηλικίες 11-12 ετών) στην Πρέβεζα, το Σάββατο 28 Απριλίου. Ξεχώρισαν η Δανάη Λάμπρη που ήταν 2η σε μήκος και 60μ, ο Πέτρος Πανάκης επίσης 2ος  σε μήκος και 60μ και η Άννα Θερμού 3η σε σφαίρα και 60μ εμπόδια.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ακολουθούν δυο πολύ σημαντικοί αγώνες, αφού ο Φίλανδρος θα εκπροσωπήσει τη Λευκάδα στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων στη Θεσσαλονίκη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στα Μέγαρα.