Ξεκινά το προπονητικό πρόγραμμα των Special Olympics στη Λευκάδα

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 στις 7.00 μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Λευκάδας θα γίνει ενημερωτική συνάντηση για την έναρξη μιας πολύ σημαντικής συνεργασίας μας με τον Οργανισμό Special Olympics Hellas.

Πρόκειται για ετήσιο Προπονητικό Πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί στη Λευκάδα, δίνοντας τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε πολλά παιδιά – άτομα ΑΜΕΑ της περιοχής μας να έχουν μια μοναδική εμπειρία συμμετοχής σε προπονήσεις, αγώνες και εκδηλώσεις των Special Olympics Hellas.

Το ανακοινώνουμε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση αφού ένας ακόμη στόχος μας επιτεύχθηκε, μετά από προσπάθεια πολλών χρόνων. Μια εμπειρία ζωής για τον κάθε συμμετέχοντα, που μόνο η χαρά του αθλητισμού μπορεί να προσφέρει.

Είναι μία πολύ μεγάλη στιγμή για το Δήμο μας, την Κοινωφελή ΔΕΠΟΚΑΛ και τους ωφελούμενους του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, που τους αξίζουν τα καλύτερα. Γι’ αυτό ακριβώς θα προσπαθούμε πάντα!

Είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε την υποστήριξη και αρωγή των αθλητικών συλλόγων και σωματείων, των υπηρεσιών, της Εκκλησίας και όλων των συμπολιτών μας που θα θελήσουν έμπρακτα να βοηθήσουν στο εθελοντικό έργο που με χαρά αναλάβαμε για μια κοινωνία που μπορεί να πετύχει πολλά όταν διαθέτει θέληση και δύναμη ψυχής.

Από τη ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας