Το Φθινόπωρο του 2018 θα λειτουργήσει το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας

Ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κωνσταντίνος Δρακονταειδής παρευρέθη σε σύσκεψη για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του νέου νοσοκομείου Λευκάδας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη, τον διοικητή του νοσοκομείου Λευκάδας κ. Β. Μίχα, τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Τ. Νικολόπουλο, την Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Κτηριακών Υποδομών κ.κ. Σ. Πολίτου και Β. Καραγιάννη αλλά και τον εργολάβο του έργου της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου.

Το αποτέλεσμα της σύσκεψης ήταν η δέσμευση από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την υλοποίηση των υπολειπόμενων εργασιών (συνδέσεις δικτύων, οδικό δίκτυο, περιβάλλοντα χώρο), την παροχή επιπλέον εξοπλισμού (αξονικός τομογράφος, μηχανήματα αιμοκάθαρσης, γεννήτρια οξυγόνου κα) και την μεταφορά του νοσοκομείου στο νέο κτήριο μέχρι τα τέλη Φθινοπώρου του 2018.

Στα πλαίσια της συνάντησης, ο Δήμαρχος έθεσε στον κ. Πολάκη το θέμα της αξιοποίησης του παλιού κτηρίου του νοσοκομείου, το οποίο ανήκει στο Υπουργείο. Η συζήτηση θα συνεχιστεί με στόχο την καλύτερη διευθέτηση του θέματος.

Από τον Δήμο Λευκάδας