Silver Award στο Artventure Camp στην κατηγορία Specialty Tourism

Silver Award στη Λευκάδα του Πέτρου Κούρτη. Μια διάκριση για τον πολιτισμό, μια διάκριση για ένα από τα πιο ξεχωριστά μέρη της Ελλάδος.

Μια ιδέα, μια εκπληκτική Ομάδα, ένα Βραβείο, πολύ Φως για την επόμενη μέρα….!! Το 2014 ξεκίνησε σαν όνειρο με βαθιά πίστη στο τέλειο συνδυασμό Τέχνης κ Φύσης κ με πολύ αγάπη για την Ελλάδα, τη Λευκάδα κ τους κρυμμένους θησαυρούς της.

Με τεράστιο ενθουσιασμό κ αρκετούς εθελοντές – συμπορευτές σ’ αυτό το ταξίδι, κατάφερε στα 4 χρόνια να κάνεις φίλους, μόνο φίλους κ να κερδίσει, μαζί με την εκτίμηση της επιτροπής των βραβείων Tourism Awards 2018, το Silver Award στη κατηγορία Special Tourism.

Ότι λιγότερο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους στήριξαν κ συνεχίζουν να στηρίζουν το ArtVenture Camp, Καλλιτέχνες – Εκπαιδευτές, Τεχνικούς, συμμετέχοντες και βέβαια τους χορηγούς μας και προσωπικούς φίλους Katopodis Yachting, FYLY Yachting, Liotrivi cafe / galler, Vassilis House.

Πέτρος Κούρτης
Καλλιτεχνικός Διευθυντής και Ιδρυτής του
Artventure Camp

Λίγα λόγια για το ArtVenture Camp

Μια καινοτομική, περιβαλλοντική, καλλιτεχνική και επιμορφωτική δραστηριότητα στο τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, με στόχο τη διαφοροποίηση και τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και των παρεχόμενων υπηρεσιών με την επιχειρηματική αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού.
Ένα εναλλακτικό Camp που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη Τέχνη και τη Φύση, τις Καλλιτεχνικές με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

 Τον Πολιτιστικό και Φυσιολατρικό τουρισμό στη χώρα μας, την βιωματική εμπειρία, την ανθρωποκεντρική προσέγγιση και την ανάπτυξη της δημιουργικής σκέψης μέσα από ομάδες ανθρώπων που συναντιούνται από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εξερευνώντας το νησί της Λευκάδας.

Η Φαντασία, η  Δημιουργικότητα, η Έμπνευση, η Θετική Ενέργεια, ο Σεβασμός στη Φύση, η Ομαδικότητα, η Συνεργασία, η Αρμονία, οι Εικόνες, οι  Γεύσεις και οι Μυρωδιές της Ελλάδας
σε πρώτο πλάνο.

Τι κάνει το ARTVENTURE CAMP μοναδικό…
Επτά ημέρες σε ένα εκπληκτικό μέρος της Μεσογείου με τη τέχνη και τη φύση σε πρώτο πλάνο, τον Πολιτισμό και την επαφή με το Τοπικό που γίνεται Παγκόσμιο μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις, το Γαλάζιο και το Πράσινο, τη διάθεση για κάτι ξεχωριστό – μοναδικό, Ελληνικό.
“Ζήσε με την ομάδα , δούλεψε ομαδικά, Μοιράσου,
Μάθε, Διασκέδασε, Απόλαυσε”
Γίνε για μια εβδομάδα ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ.

Ένα τριήμερο ιστιοπλοϊκό ταξίδι, μια πραγματική Καλλιτεχνική Οδύσσεια. Μια ολόκληρη ημέρα με μαθήματα και δράσεις. Πεζοπορία και εξερεύνηση σε ένα εγκαταλελειμμένο μοναστήρι στα ορεινά. Βρες τις νότες στο βυθό και άκουσε τις «Σειρήνες» να σου τραγουδούν, σε μια απόμερη παραλία του Ιονίου. Ανακάλυψε τον εαυτό σου, εξέλιξε τη δημιουργικότητά σου, φτιάξε μουσική από φυσικά υλικά γύρω σου. Ξύλα – Πέτρες – Άμμο- Νερό – τη Φωνή σου –το Σώμα σου. Δημιούργησε το δικό σου τραγούδι, πες τη δική σου ιστορία, ανακάλυψε το δικό σου ART WAY OF LIVING.