«Έτσι κάνουν όλες» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα του Μότσαρτ «Έτσι κάνουν όλες» συνεχίζουν το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 19:55 το βράδυ οι ζωντανές μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα της Νέας Υόρκης στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for cosi fan tutte met opera 2018

Ο Phelim McDermott επιστρέφει στη σκηνή της Met για να σκηνοθετήσει την κωμωδία του Mozart «Έτσι κάνουν όλες» υπό τη διεύθυνση του David Robertson.

Τοποθετημένο στη δεκαετία του ’50 στο Κόνεϊ Άιλαντ, η διανομή περιλαμβάνει την Amanda Majeski στον ρόλο της διχασμένης Φιορντιλίτζι, τη Serena Malfi στον ρόλο της αδερφής της, της Ντοραμπέλα, τη βραβευμένη με Tony Award Kelli O’Hara στον ρόλο της τσαχπίνας υπηρέτριάς τους, της Ντεσπίνα, τους Ben Bliss και Adam Plachetka στους ρόλους των δύο αρραβωνιαστικών, του Φεράντο και του Γκουλιέλμο, και τον Christopher Maltman στον ρόλο του κυνικού Ντον Αλφρέντο.

Το «Έτσι κάνουν όλες» είναι συμπαραγωγή με την English National Opera.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 3 ώρες & 31 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά διατίθεται και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 26820-25320 και στο odioprev@otenet.gr)