«Μποέμ» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με την όπερα «Μποέμ» του Τζιάκομο Πουτσίνι συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, από τη Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν Όπερα.Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:30 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for la boheme metropolitan opera 2018

Μια συναρπαστική νεανική διανομή πρωταγωνιστεί στην κλασική σκηνοθεσία του Franco Zeffirelli στην Μποέμ, την πιο δημοφιλή όπερα στην ιστορία της Met. Η Sonya Yoncheva πρωταγωνιστεί ως Μιμί απέναντι από τον Michael Fabiano στον ρόλο του παθιασμένου συγγραφέα Ροντόλφο.

Η Susanna Phillips επαναλαμβάνει τον ρόλο της κοκέτας Μουζέτας και ο Lucas Meachem ερμηνεύει τον ρόλο του εραστή της, του ζωγράφου Μαρτσέλο. Συμμετέχουν ακόμα οι Alexey Lavrov και Matthew Rose στους ρόλους των φίλων του Ροντόλφο και του Μαρτσέλο Σονάρ και Κολίν, και ο Paul Plishka ως Μπενουά και Αλτσίντορο, σ’ αυτή την παράσταση που διευθύνει ο Marco Armiliato.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 2 ώρες & 55 λεπτά με 1 διάλειμμα 32 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr)