1ο παιδικό καρναβάλι Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Το 1° Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα είναι γεγονός.

Για πρώτη φορά στον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας θα  διοργανωθεί στις 17 Φεβρουαρίου στην Βόνιτσα  το Πρώτο Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι με συμμετοχή από πολλά χωριά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Το Αποκριάτικο Παιδικό Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί στην Βόνιτσα το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15.45 μμ στον κεντρικό δρόμο με κατάληξη στην πλατεία της Βόνιτσας όπου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό πάρτυ με πολλές εκπλήξεις κλόουν και πολύ μουσική.

Στην πλατεία θα υπάρχουν χυμοί και αναψυκτικά για όλους δύο κλόουν που θα παίξουν με τα παιδιά και θα γίνει είναι σόου freestyle και Οριεντάλ από την Ιωάννα Ρούτση και τους μαθητές της

Τα γκρουπ θα συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Βόνιτσας και από εκεί με τους ήχους αποκριάτικης μουσικής θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Βόνιτσας με κατεύθυνση την παραλία και κατάληξη την πλατεία.

Τα γκρουπ και περισσότερα από 300 παιδιά προετοιμάζονται πυρετωδώς και είναι σίγουρο ότι όλα τα  παιδιά θα απολαύσουν το αποκριάτικο πάρτυ  και θα διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Τα  γκρουπ  που θα συμμετάσχουν  είναι τα εξής:

Δρυμός: Τα λουλούδια της ελπίδας
Θύρρειο: Σακούλα…!! Να βάλω?
Πλαγιά: Φώς φανάρι
ΚΔΑΠ Βόνιτσας: Τα μπαιγνια δεν υπάρχουν πια…!
2ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας (Α κι Ε τάξη): Ο κύβος του ρούμπικ
2ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας (ΣΤ τάξη): Καραμέλες και ζαχαρωτά
ΚΔΑΠ Κατούνας: Ηνωμένα Κατουνιώτικα Εμιράτα
1ο Δημοτικό Σχολείο Βόνιτσας (Β τάξη): Κοκκινοσκουφίτσα και κακός λύκος
Παιδικός Βόνιτσας: Με κοιτάς…. και κοκκινίζω

Υπάρχει ακόμη ένα γκρουπ που δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το όνομα του

Την Αποκριάτικη παιδική Παρέλαση θα την ξεκινήσουν κλόουν. Βασικός παρουσιαστής  του πρώτου Παιδικού Αποκριάτικου Καρναβαλιού θα είναι ο μάγος Oscar που θα εμφανιστεί για να αφήσει παιδιά και γονείς, μετέωρους ανάμεσα στην πραγματικότητα και την ψευδαίσθηση

Θα δωθούν έπαθλα στα πρώτα αποκριάτικα γκρουπ όπου θα προσφερθεί στον:

  • 1ο 500 ευρώ
  • στον 2ο 300 ευρώ και
  • στον 3ο 200 ευρώ

Τα έπαθλα δεν θα είναι σε χρήματα αλλά αυστηρά  σε σχολικά είδη, σε γραφική ύλη, σε είδη Υπολογιστών, Εκτυπωτών, σε κάλυψη μέρος εκδηλώσεων του σχολείου ή του συλλόγου, ή σε κάλυψη μέρους σχολικής εκδρομής (Τα δώρα θα είναι προσφορά από σπόνσορες των αποκριάτικων εκδηλώσεων).

Τιμητικά τα τρία πρώτα γκρουπ θα ξεκινήσουν το καρναβάλι του Γληγοράκη την Καθαρή Δευτέρα στην Βόνιτσα.

Θα υπάρχει επιτροπή που θα αποτελείται από 4 άτομα τα οποία θα είναι εκτός Δήμου και που θα έχουν μεγάλη εμπειρία από παιδικά καρναβάλια σε Πάτρα και Ξάνθη. Η επιτροπή θα κρίνει τους νικητές του παιδικού καρναβαλιού και θα βρίσκεται ανάμεσα από τα γκρουπ με αποκριάτικες στολές.

Στόχος του παιδικού αποκριάτικου καρναβαλιού είναι να μαζέψει όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε ένα ξεχωριστό καρναβάλι με σκοπό να  καθιερωθεί και να διοργανώνεται όχι μόνο στην Βόνιτσα αλλά και στις άλλες δύο έδρες του Δήμου ( Κατούνα, Πάλαιρος)

Καλή διασκέδαση

1 Σχόλιο

Τα σχόλια είναι κλειστά