«Το Ελιξίριο του Έρωτα» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με  «Το Ελιξίριο του Έρωτα» του Γκαετάνο Ντονιτσέττι συνεχίζονται οι απευθείας μεταδόσεις στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας, από τη Νέα Υόρκη και τη Μετροπόλιταν Όπερα. Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, στις 19:00 στο Πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Image result for met opera l elisir d amore 2018

Το κωμικό διαμάντι του Donizetti «Το Ελιξίριο του Έρωτα», σε σκηνοθεσία Bartlett Sher και μουσική διεύθυνση του Domingo Hindoyan, παρουσιάζει την Pretty Yende ως την ζωηρή Αντίνα με τον Matthew Polenzani ως Νεμορίνο, τον απλό χωρικό που την ερωτεύεται. Ο Davide Luciano κάνει το ντεμπούτο του στη Met στον ρόλο του υπεροπτικού αρραβωνιαστικού της Αντίνα, του Μπελκόρε, και ο Ildebrando D’Arcangelos ερμηνεύει τον ρόλο του γυρολόγου με το μαγικό φίλτρο Δόκτορα Ντουλκαμάρα. Ο Domingo Hindoyan κάνει το ντεμπούτο του ως μαέστρος.

Image result for l'elisir d'amore metropolitan opera 2018

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 2 ώρες & 39 λεπτά με 1 διάλειμμα 32 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr)