Πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

Ξεκινούν οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας. Δηλώστε συμμετοχή μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018.

Αγαπητοί συνδημότες,

Σε ένα μήνα περίπου θα πραγματοποιηθούν οι καρναβαλικές εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για ένα υπέροχο διασκεδαστικό τριήμερο Αποκρεών. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα τελευταία χρόνια θα πραγματοποιηθούν Καρναβαλικές Εκδηλώσεις σε αρκετές πόλεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη συνταγή των τριών προηγούμενων χρόνων, ξεκινώντας  τις αποκριάτικες εκδηλώσεις σε συνεργασία µε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήµου µας και την ενεργή συμμετοχή και αμέριστη βοήθεια εκατοντάδων εθελοντών. Αποδεικνύουµε στην πράξη ότι όλοι µαζί µπορούµε και θέλουμε να φέρουµε πιο κοντά τους δηµότες µας µε κοινές δράσεις.

Καλούμε όλους όσους θέλουν να συμμετάσχουν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις κάτωθι πόλεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και με την παρέα τους να φτιάξουν αποκριάτικο  άρμα ή πεζοπόρο τμήμα  να δηλώσουν συμμετοχή έως την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 στο τηλέφωνο 2643022232 ή στον Παιδικό Σταθμό Βόνιτσας ή ηλεκτρονικά στο email dpsanakt@yahoo.gr

Βόνιτσα: « Παιδικό Αποκριάτικο Καρναβάλι » Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 15.30 μμ
Πάλαιρος: « Βλάχικος Γάμος » Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ
Κατούνα: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ
Θύρρειο: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 16.00  μμ
Μοναστηράκι: Αποκριάτικο Καρναβάλι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 17.00  μμ
Πλαγιά: Αποκριάτικο Πάρτι Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018 11.00 πμ
Βόνιτσα: «Γληγοράκεια» 2018 ημέρα ΚΑΘΑΡΑ Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 15.30 μμ

Να ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας διαθέτει πλατφόρμες ειδικά για αποκριάτικα άρματα (διαθέτει μερικά πανιά και υλικά για την κατασκευή των αρμάτων), και πλήθος στολών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων

Η  σπουδαιότερη  παράμετρος του φετινού καρναβαλιού  ίναι ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου δίνουν τη διαφορά κάθε χρόνο.

Εκ του προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας
Ο Πρόεδρος
Παντελής Αποστολάκης