Δυναμικό ξεκίνημα για την ΠΙΝ στις τουριστικές εκθέσεις Vakantiebeurs και Ferien-messe

Ουτρέχτη Vakantiebeurs

9 – 14 Ιανουαρίου

Ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά για τον ελληνικό τουρισμό είναι τα μηνύματα από την  τουριστική έκθεση Vakantiebeurs στην Ουτρέχτη που άνοιξε εχθές τις πύλες της. Η έκθεση Vakantiebeurs συνιστά το σημαντικότερο τουριστικό γεγονός της Ολλανδίας και μια από τις πιο δυναμικές εκθέσεις του είδους της διεθνώς. Δεκάδες χιλιάδες επαγγελματίες του κλάδου του τουρισμού, τουριστικοί πράκτορες, επιχειρηματίες, αεροπορικές εταιρίες και ξενοδόχοι αναμένεται να παρευρεθούν προκειμένου  να ενημερωθούν για τις κυρίαρχες τάσεις της φετινής τουριστικής σεζόν.

Το οργανωτικό εγχείρημα της ολλανδικής έκθεσης πλαισιώνεται από παράλληλες  παρουσιάσεις και ομιλίες.

Βιέννη Ferien-messe

11-14 Ιανουαρίου

Ξεκίνημα σήμερα και στην αυστριακή πρωτεύουσα με τη διεθνή έκθεση τουρισμού Ferien-messe. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Κεντρικής Ευρώπης όσον αφορά τις διακοπές, τα ταξίδια αναψυχής και τον τουρισμό. Με περισσότερους από 800 εκθέτες από 70 χώρες, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για το κοινό ενώ ιδιαιτέρως υποσχόμενη φαίνεται να είναι η αυστριακή αγορά  απέναντι στην Ελλάδα, με τα Ιόνια νησιά να βρίσκονται στην κορυφή των προτιμήσεων της για την προσεχή χρονιά.

Και στις δυο εκθέσεις, την Λευκάδα θα εκπροσωπεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με δικό της περίπτερο όπου και θα διανεμηθούν τα έντυπα Destination Lefkada 2018 και Accommodation in Lefkada your affordable luxury.