«Ο Εξολοθρευτής Άγγελος» από τη Metropolitan Opera στην Πρέβεζα

Με τη σύγχρονη όπερα του Τόμας Αντές «Ο Εξολοθρευτής Άγγελος» συνεχίζονται, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στις 20:00 μ.μ, οι μεταδόσεις από τη Μετροπόλιταν όπερα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας.

Η όπερα είναι εμπνευσμένη από το κλασικό ομώνυμο φιλμ του Λουίς Μπουνιουέλ. Χαρακτηρισμένη ως «εντυπωσιακά καινοτόμα» από τους Τάιμς της Νέας Υόρκης και «Μέγα πολιτιστικό γεγονός» από το Χάφινγκτον Ποστ, η όπερα είναι ένα σουρεαλιστικό παραμύθι για ένα δείπνο από το οποίο οι καλεσμένοι δεν μπορούν να αποχωρήσουν.

Ο Τόμας Κέρνς που έγραψε το λιμπρέτο, επιμελήθηκε την σκηνοθεσία, ενώ ο συνθέτης διευθύνει. «Αν σκοπεύετε να δείτε μόνο μια όπερα φέτος, ας είναι Ο Εξολοθρευτής Άγγελος» New York Times.

Η όπερα έχει δύο πράξεις και διάρκεια 2 ώρες & 30 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών.

Οι προβολές στην Πρέβεζα πραγματοποιούνται για ένατη συνεχή χρονιά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (πρώην Όαση), όπου υψηλής ποιότητας μηχανήματα «ταξιδεύουν» το κοινό στην Όπερα της Νέας Υόρκης.

Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ (και 4 ευρώ για μαθητές, φοιτητές και ανέργους). Για πρώτη φορά θα διατεθεί και εισιτήριο διαρκείας αξίας 70,00€ και θα ισχύει και για τις δέκα προγραμματισμένες προβολές της σαιζόν 2017-2018.

Περισσότερες πληροφορίες από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας (στο τηλέφωνο 2682025320 και στο odioprev@otenet.gr )