Χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πρέβεζα για έκτη χρονιά

Την πρόθεση να λειτουργήσει για 6η χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Ανδρούτσου από 15 Δεκεμβρίου ως 6 Ιανουαρίου γνωστοποιεί ο δήμος Πρέβεζας, με την εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Πολιτισμού κα Ελευθερία Αγγέλη να απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στους φορείς και τους συλλόγους της πόλης για να συμμετάσχουν. Η 1η συνάντηση για την προετοιμασία του Χριστουγεννιάτικο Χωριού θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση της κας Αγγέλη αναφέρει:

Ο Δήμος Πρέβεζας συναισθανόμενος τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας, και θέλοντας να προσφέρει μια νότα χαράς και αισιοδοξίας γι΄ αυτές τις γιορτές που πλησιάζουν, θα ανοίξει τις πύλες του Χριστουγεννιάτικου χωριού , για έκτη συνεχή χρονιά με πολύ κέφι και ενθουσιασμό από τις 15 Δεκεμβρίου 2017 έως 6 Ιανουαρίου 2018.

Το πνεύμα της προσπάθειας αυτής διακατέχεται από την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού, προσπάθεια η οποία θα στηριχθεί αποκλειστικά σε προσφορά των συνανθρώπων μας και η οποία στόχο θα έχει την ίδια την κοινωνία του Δήμου μας.

Θα ήταν μεγάλη χαρά για μας, να πραγματοποιήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις (μουσική, χορό,θέατρο κλπ) καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar σας στο χώρο του “Χριστουγεννιάτικου χωριού της χαράς” όλα τα σχολεία του Δήμου μας

Ο κάθε Πολιτιστικός Σύλλογος και Φορέας θα μπορεί να παρουσιάσει χορούς , ήθη ,έθιμα και εδέσματα της τοπικής παράδοσης στο Χριστουγεννιάτικο χωριό και έτσι να έχουν όλοι οι επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσουν από τα κοντά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των γιορτινών ημερών στην Περιοχή της Πρέβεζας.

Περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή ,σε αυτή μας την προσπάθεια για να δώσουμε ένα ισχυρό κίνητρο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής να επισκεφτεί την πόλη μας .

Για το λόγο αυτό σας προσκαλούμε στην 1η συνάντηση τις 13 Νοεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα ώρα 17:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να ανταλλάξουμε απόψεις και να καταθέσουμε προτάσεις για την αναβάθμιση της λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου χωριού το οποίο αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για μικρούς και μεγάλους .

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Πηγή