Παρουσίαση-Επίδειξη μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας βιοσυντονισμού στην Πρέβεζα

Η αντιπροσωπία της εταιρείας Business Process Technologies (BPT), BIOWEB, με κατεύθυνση τις τεχνολογίες βιοσυντονισμού, πάνω σε θέματα πρόληψης, υγείας, ευεξίας και ομορφιάς, με φυσικά μέσα και εναλλακτικές θεραπείες, συνιστά τρόπους για την πλήρη αποκατάσταση της υγείας.

Βασική μέθοδος για να πετύχουμε τα παραπάνω, είναι ο Βιοσυντονισμός! Στηρίζεται στο φαινόμενο του συντονισμού και είναι μία καινοτόμος και σύγχρονη μέθοδος πρόληψης και θεραπείας των οξείων καταστάσεων, των χρόνιων και μακροχρόνιων ασθενειών (αυτοάνοσα, αλλεργίες κ.α.). Σύντομη και αποτελεσματική αποκατάσταση από τραυματισμούς και χειρουργεία, χωρίς χημική επιβάρυνση και χωρίς παρενέργειες.


Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου και ώρα 17.00, στην Δημοτική Πινακοθήκη « Γιάννη Μόραλη», οικία Αθανασιάδη, Σαπουντζάκη 6, στην Πρέβεζα θα γίνει παρουσίαση/επίδειξη των μηχανημάτων βιοσυντονισμού τελευταίας τεχνολογίας, ύστερα από ομιλία του Διαιτολόγου, Ομοιοπαθητικού και Ανθοθεραπευτή Βασίλη Μανδράκου, καθώς και ομιλία της κυρίας Λουντμίλα Χάρσενκο (πιστοποιημένης θεραπεύτριας βιοσυντονισμού από το Υπουργείο Υγεία της Ρωσίας με επταετή εμπειρία).


Μετά τις ομιλίες των ειδικών βιοσυντονισμού, όσοι επιθυμούν και το δηλώσουν εγκαίρως, θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν αποδέκτες μιας πλήρης διάγνωσης μέσω του νέου μηχανήματος βιοσυντονισμού , η οποία διάγνωση διαρκεί έως και 40” δευτερόλεπτα.


Η εταιρεία BIOWEB δίνει την δυνατότητα στους συμμετέχοντες να τους γίνει η διάγνωση σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτή που επικρατεί στις αγορές και το πάει και ένα βήμα παραπέρα. Όποιος συμμετέχων επιθυμεί διάγνωση, θα έχει την δυνατότητα να καλέσει ένα άτομο και να του γίνει δωρεάν διάγνωση.


Κόστος Διάγνωσης ( 88% έκπτωση ) = 15,0