Πολύτιμο υλικό για την προώθηση της Λευκάδας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού

Κάθε χρόνο οι απαιτήσεις της αγοράς αυξάνονται γι’ αυτό και εμείς προσπαθούμε να ανεβάσουμε τον πήχη των προσδοκιών μας υψηλότερα, με πείσμα, πολλή δουλειά, υπευθυνότητα και όραμα. Φέτος αισιοδοξούμε ότι κερδίσαμε αυτό το προσωπικό στοίχημα με τις δύο προσεγμένες, πολυτελείς και με ιδιαίτερη αισθητική εκδόσεις, το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury» και το «Destination Lefkada 2018», οι οποίες φιλοδοξούν να αναδείξουν τη Λευκάδα, ως ποιοτικό προορισμό για όλο τον χρόνο. Οι οδηγοί είναι διαθέσιμοι ηλεκτρονικά ενώ σύντομα θα υπάρχει και η έντυπη μορφή τους προκειμένου να αναχωρήσουν στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

7η έκδοση του πλήρους οδηγού «Destination Lefkada»

Ο πλήρως ανανεωμένος οδηγός «Destination Lefkada 2018» μέσα από ενδιαφέροντα κείμενα που υπογραμμίζουν τις κρυμμένες ομορφιές του νησιού, χρήσιμα tips και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, βοηθά τον επισκέπτη του νησιού να γνωρίσει τη Λευκάδα από κάθε πλευρά της, συστήνοντάς του εκδρομές στη Λευκάδα και στις γύρω περιοχές, προτάσεις διαμονής, γαστρονομίας, εναλλακτικών δραστηριοτήτων, διασκέδασης και παρέχοντάς του όλες τις πληροφορίες για τα πολιτιστικά και αθλητικά τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στο νησί. Κατ’ αυτό τον τρόπο ο επισκέπτης προτού καν ταξιδέψει στη Λευκάδα μπορεί να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις αμέτρητες επιλογές που έχει αναλόγως με τον τύπο διακοπών που επιθυμεί να έχει στη Λευκάδα.

2η έκδοση του οδηγού «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury»

Ο οδηγός «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury» που εκδόθηκε από την Ομοσπονδία Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας σε συνεργασία με τις εκδόσεις Fagottobooks, αποτελεί το μοναδικό, πλήρες και αξιόπιστο έντυπο που αφορά αποκλειστικά τη διαμονή στη Λευκάδα βοηθώντας τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού στην αναζήτησή τους για τα διαθέσιμα καταλύματα στο νησί. Το έντυπο περιέχει πληροφοριακό κείμενο στα ελληνικά και στα αγγλικά, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας και υπηρεσίες για τα καταλύματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury» στη δεύτερη έκδοση του συνοδεύεται και από έναν άρτια αισθητικά χάρτη που παρέχει συνοπτικά όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον επισκέπτη.

Δείτε το και «ξεφυλλίστε» από εδώ το «Destination Lefkada 2018» αξιοποιώντας και τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.

 

Δείτε το και «ξεφυλλίστε» από εδώ το «Accommodation in Lefkada, your affordable luxury» αξιοποιώντας και τα ενεργά του links. Προκειμένου να το δείτε ολόκληρο πατήστε την ένδειξη fullscreen κάτω δεξιά.