Προβολή καταλυμάτων & πληρωμή συνδρομών από την Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ν. Λευκάδας ενημερώνει τα μέλη της ότι όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στο ενημερωτικό έντυπο της Ομοσπονδίας μας για το 2018, που αποστέλλεται σε εκθέσεις στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες έως τις 30/9/2017. Το έντυπο είναι μια καλαίσθητη & πολύ προσεγμένη έκδοση με τίτλο “Accommodation in Lefkada your  affordable luxury 2018”, το οποίο προβάλλεται και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας Lefkada Slow Guide.

Η Ομοσπονδία επίσης ενημερώνει τα μέλη της ότι όσοι είναι κάτοχοι κάρτας μέλους (member card) μπορούν να καταχωρήσουν και να προβάλουν – διαφημίσουν δωρεάν τα τουριστικά τους καταλύματα στην ιστοσελίδα της ΣΕΤΚΕ (Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος) από την 1/9/2017.

Με αυτό τον τρόπο οι επιχειρήσεις τους θα προβληθούν στις Μεγάλες Διεθνείς εκθέσεις (όπως αυτή του Λονδίνου) όπου υπάρχουν επαφές με σημαντικούς Τour Operators. Λεπτομέρειες για το πώς θα γίνει τη καταχώρησή σας αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Όσα μέλη της Ομοσπονδίας έχουν οικονομικές εκκρεμότητες παρακαλούνται να προσέλθουν στα  Γραφεία της Ομοσπονδίας πρωινές ώρες ώστε να τακτοποιήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις. Οι συνδρομές των μελών είναι τα μόνα έσοδα του συλλόγου και χωρίς αυτές ο σύλλογος δε θα μπορεί να συνεχίσει τις δραστηριότητές του, όπως την προβολή των τουριστικών καταλυμάτων της Λευκάδας, την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση των μελών του, τη λειτουργία του γραφείου κ.ά.

Όσα μέλη δεν τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι τις 30/9/2017, δε θα εμφανίζεται η καταχώρησή τους ούτε στο φυλλάδιο ούτε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας μας www.holidaysinlefkada.eu.

Ευχαριστούμε

Για το Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Διονύσιος Γαζής