Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη δεύτερη έκδοση του εντύπου της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων

Έχοντας ήδη διανύσει έναν χρόνο επιτυχημένης πορείας, ο οδηγός Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury, εκδίδεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Το πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας που αφορά εξολοκλήρου τη διαμονή στη Λευκάδα συνδράμει αποτελεσματικά στον τουρισμό του νησιού βοηθώντας τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού στην αναζήτηση τους για διαθέσιμα καταλύματα.

Ήδη το έντυπο έχει αποσπάσει ιδιαιτέρως θετικά σχόλια χάρη στην ιδιαίτερη αισθητική του, στην εγκυρότητα και την αξιοπιστία του αφού δεν πρόκειται για έναν κατάλογο που περιέχει απλώς καταχωρημένα όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας αλλά για ένα έντυπο στο οποίο ο επισκέπτης μπορεί να βρει και χρήσιμες πληροφορίες για τη Λευκάδα όπως και φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις ομορφιές της.

Ο οδηγός Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury διανέμεται στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, καταφέρνοντας να σταθεί ισάξια δίπλα σε διεθνή έντυπα που αναφέρονται σε πολυτελείς προορισμούς του εξωτερικού.

Εκτός από την έντυπη, διατίθεται και σε ηλεκτρονική έκδοση με ενεργά links όλων των προβεβλημένων καταχωρήσεων.

Περισσότερα στο Μedia Κit.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2017. Θέσεις περιορισμένες.

Περισσότερα εδώ 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από κάποιες από τις φετινές εκθέσεις 

Philoxenia, Θεσσαλονίκη

W.T.M., Λονδίνο

Vakantiebeurs, Ουτρέχτη

ΙΤΒ,Βερολίνο

Borsa Mediterranea del Turismo, Ναπολη



Culinary Summer Festival, Μόναχο