Πρόσκληση παραγωγών για συμμετοχή στη 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Σταθερά και εμπράκτως δίπλα στα μέλη του, το Επιμελητήριο Λευκάδας  σας ενημερώνει  ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης 9 -17 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας θα συμμετέχει με περίπτερο 25τ.μ. παρέχοντας σημαντική ευκαιρία στους τοπικούς παραγωγούς να προωθήσουν τα παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας.

Σημειώνεται ότι  φέτος στη Δ.Ε.Θ. η Κίνα είναι τιμώμενη χώρα. Η ανάδειξη της Δ.Ε.Θ. σε «σημαντικό παίκτη» αποδεικνύεται από το γεγονός ότι οι Κινέζοι έχουν δεσμεύσει ένα περίπτερο 6.000 τ.μ. και πρόκειται να συμμετάσχουν δεκάδες επιχειρήσεις με εισαγωγικό και εξαγωγικό ενδιαφέρον.

Το στοιχείο λοιπόν που χαρακτηρίζει την Έκθεση είναι αυτό της διεθνοποίησης, αφού μεγάλες αγορές του εξωτερικού, της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης με την εθνική τους συμμετοχή. Τα δε οφέλη για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις θα είναι πολλαπλά, μιας και αναμένεται να προσελκύσει υψηλό αριθμό επισκεπτών. (Το 2016 η Δ.Ε.Θ. είχε 220.000 επισκέπτες, ενώ σύμφωνα με την εκτίμηση της διοργανώτριας αρχής, φέτος αναμένονται περισσότεροι από 250.000 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Συνεπώς,  οι ευκαιρίες που θα δοθούν για τους παραγωγούς  και σε Ελλάδα και σε εξωτερικό είναι μεγάλες.

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην 82η ΔΕΘ καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έγκαιρο προγραμματισμό έως την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017,  στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2645022384 (κα Χαλικιά Μάρθα), είτε στο  e-mail info.lefkadachamber@gmail.com

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης