«Πίτερ Παν & Τίνκερμπελ – Στη Χώρα του Ποτέ»

Η παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Πίτερ Παν & Τίνκερμπελ – Στη Χώρα του Ποτέ», σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου, την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στο Ανοιχτό Θέατρο Λευκάδας.

H νέα μας υπερπαραγωγή με 7 καταξιωμένους ηθοποιούς, με ειδικές κατασκευές, εντυπωσιακά σκηνικά , πρωτότυπη μουσική & τραγούδια και ειδικά εφέ, που συνδυάζονται με κιν/φικα γυρίσματα.

Λίγα λόγια για το έργο…

Την εποχή που βασίλευαν οι Νεράιδες γεννήθηκε ένα αγόρι που δε μεγάλωσε ποτέ και που μπορούσε να πετάει σε μαγικούς κόσμους ανάμεσα στις νεράιδες.

Το αιώνιο παιδί, ο Πίτερ Παν, ζει στη χώρα της χαράς και της αιώνιας νιότης, στη «Χώρα του Ποτέ», με τη μικρή Νεράιδα Τίνκερμπελ και είναι ο αρχηγός των χαμένων παιδιών.

Οι Νταρλινγκ είναι μια ήσυχη οικογένεια. Ζουν με τα τρία παιδιά τους κάπου στο Λονδίνο. Η μικρή Γούεντυ κάθε βράδυ διηγείται παραμύθια για Νεράιδες και πειρατές στα μικρότερα αδέλφια της Τζον και Μάικλ, ώσπου ο Πίτερ Παν εμφανίζεται και τους παίρνει μαζί του με τη βοήθεια της νεραϊδόσκονης της Τίνκερμπελ.

Έτσι αρχίζει η απίστευτη και φανταστική περιπέτεια. Όταν ο τρομερός πειρατής, Κάπτεν Χούκ, καταφθάνει στη «Χώρα του Ποτέ», ψάχνοντας για το χαμένο θησαυρό, γίνεται η μεγαλύτερη απειλή τους. Σκοπός του είναι να πιάσει τον Πίτερ Παν. Η πάλη του καλού με το κακό, ανάμεσα σε πειρατές, χαμένα παιδιά και νεράιδες.

Η δύναμη της φιλίας, το θάρρος, η πίστη στον εαυτό τους και το δίκιο τους θα είναι οι σύμμαχοι των παιδιών σ’ αυτή την αναμέτρηση.

Παίζουν οι Ηθοποιοί: Κώστας Καλουδιώτης, Σοφοκλής Μαθιόπουλος, Φανή Πάρλη, Νίκος Μπατάλας, Δέσποινα Κασιώτη, Ειρήνη Μεσσήνη, Βασίλης Ασημάκης.

Θεατρική Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιούλη Ηλιοπούλου
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βασίλης Ασημάκης
Μουσική Επένδυση: Κριστελ Καπερώνη
Στίχοι Τραγουδιών: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνογράφος: Θοδωρής Τσιμπλάκης
Σκηνικά: Ιωάννα Καραγεώργου
Κοστούμια: Τζούλια Μάρκο
Δ/νση Παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Δ/νση Επικοινωνίας: Ανθή Καραγιάννη
Παραγωγή: TEXNIS GENESIS
Εκτέλεση Παραγωγής: Θεατρική Αναγέννηση

Γεν. Είσοδος: 9€
Άνεργοι, Συνταξιούχοι, Πολύτεκνοι : 8€