Εβδομάδα επιμόρφωσης διδακτικού προσωπικού στο πλαίσιο του Erasmus+ στη Λευκάδα

To Κέντρο Ξένων Γλωσσών και το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων οργανώνουν εβδομάδα επιμόρφωσης διδακτικού προσωπικού στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+, με θέμα: «Νέες ευκαιρίες και προκλήσεις στη διδασκαλία ξένων γλωσσών».

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκάδα από τις 26 έως και τις 30 Ιουνίου 2017. Η επιμόρφωση απευθύνεται σε ακαδημαϊκούς δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές, επιμορφωτές καθηγητών, διευθυντές σχολείων και φοιτητές, οι οποίοι ασχολούνται με τη διδασκαλία και εκμάθηση γλωσσών καθώς επίσης και σε διοικητικό προσωπικό που συμμετέχει στην οργάνωση γλωσσικών προγραμμάτων.

Η συμμετοχή στην εβδομάδα επιμόρφωσης περιλαμβάνει διαλέξεις στις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Διδάσκοντας γλώσσες του κόσμου

Οργάνωση σύγχρονων γλωσσικών μαθημάτων με τη χρήση καινοτόμων μεθοδολογιών

Ο ρόλος των ξένων γλωσσών στη διεθνοποίηση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Η τελετή έναρξης της εβδομάδας επιμόρφωσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30 π.μ. στο Ξενοδοχείο Ionian Blue, παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Γεωργίου Καψάλη, του Αναπληρωτή Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Ανδρέα Φωτόπουλου, και του Αντιδημάρχου Λευκάδος για θέματα Παιδείας, κ. Φίλιππου Κούρτη.

Οι οργανωτές της επιμόρφωσης ζήτησαν από τις εκδόσεις μας, τον έντυπο οδηγό Destination Lefkada 2017, προκειμένου να τον διανείμουν  στους συμμετέχοντες. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να απολαύσουν τη διαμονή στο νησί μας και να χαρούν τις ομορφίες της Λευκάδας.