«Στάσεις γονέων απέναντι στη διαφορετικότητα του δικού τους παιδιού» 5η συνάντηση Διαλόγων Γονέων από το Κέντρο Νεότητος

5η συνάντηση «Διαλόγων Γονέων» σε Μαραντοχώρι και Λευκάδα

Για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 4 και 5 Μαρτίου 2017 έχει προγραμματισθεί και, συν Θεώ, θα πραγματοποιηθεί η πέμπτη για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων». Η προσκεκλημένη του Κέντρου Νεότητας, κ. Ιφιγένεια Βλάχου, εκπαιδευτικός γενικής και ειδικής αγωγής (4ο Δημοτικό Σχολείο Λευκάδας) θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς το εξαιρετικά ενδιαφέρον θέμα: «Στάσεις γονέων απέναντι στη διαφορετικότητα του δικού τους παιδιού».

Το απόγευμα του Σαββάτου, 4 Μαρτίου 2017 και ώρα 6.30 μ.μ. η κυρία Βλάχου θα αναπτύξει το θέμα της στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).

Το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12.00 στο Δημοτικό Σχολείο Μαραντοχωρίου θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας, σε συνεργασία, όπως πάντα, με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής και του Γυμνασίου –Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής.

Παράλληλα, τα παιδιά θα απασχοληθούν δημιουργικά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!