«Όσα δεν σας λένε τα παιδιά σας!» 4η συνάντηση Διαλόγων Γονέων από το Κέντρο Νεότητος

Την ερχόμενη Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη για φέτος σύναξη των «Διαλόγων Γονέων», με ομιλητή τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιωαννίκιο Ζαμπέλη, Νομικό – Θεολόγο, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και Διευθυντή του Κέντρου Νεότητος αυτής. Το θέμα που θα εισηγηθεί και θα συζητήσει με τους γονείς είναι: «Όσα δεν σας λένε τα παιδιά σας».

Θα πραγματοποιηθεί μία συνάντηση για τους γονείς της Νότιας Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Πέτρου. Η συνάντηση διοργανώνεται, όπως πάντα, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Μαραντοχωρίου και Βασιλικής και του Γυμνασίου –Λυκειακών Τάξεων Βασιλικής. Παράλληλα, τα παιδιά θα παρακολουθήσουν μαγνητοσκοπημένη τη θεατρική παράσταση «Άγιος Βασίλης έρχεται από την Καισαρεία» και θα απολαύσουν διάφορα ομαδικά παιχνίδια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 6.30 μ.μ. ο π. Ιωαννίκιος θα αναπτύξει το ίδιο θέμα και στην πόλη της Λευκάδας, στο ζεστό και φιλόξενο χώρο της «Καταφυγής» (πρώην ΝΕΛΕ ή παλαιά Μητρόπολη – οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική Πλατεία),

Στη διάρκεια της ομιλίας, στο ισόγειο του ίδιου κτιρίου, θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά, προκειμένου οι γονείς να συμμετέχουν απερίσπαστοι στο διάλογο.

Και των δύο συναντήσεων θα προηγηθεί η ευλογία και η κοπή της Βασιλόπιτας του Κέντρου Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχηξ μας κ. Θεόφιλο.

Με την πρωτοβουλία της αυτή η τοπική μας Εκκλησία στηρίζει την οικογένεια και το θεμέλιό της, τη συζυγία, που τόσο πλήττεται σήμερα.

Και οι δύο εκδηλώσεις είναι ανοιχτές στο κοινό! Σας περιμένουμε!