Προετοιμάζεται η 6η έκδοση του Οδηγού Destination Lefkada για το 2017
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες του τουρισμού στη Λευκάδα για το ξεκίνημα των προετοιμασιών για τον νέο οδηγό Destination Lefkada 2017. Ο οδηγός στην 6η του έκδοση, δεν χρειάζεται πλέον συστάσεις καθώς έχει καθιερωθεί τόσο στη συνείδηση των φορέων για τον τουρισμό στη Λευκάδα όσο και των φίλων της Λευκάδας, ως ο πιο σύγχρονος οδηγός για το νησί και ο ιδανικός πρεσβευτής της Λευκάδας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού.

Η φετινή έκδοση Destination Lefkada 2017, αναβαθμίζεται πλήρως παίρνοντας τη μορφή του απόλυτου οδηγού για τον επισκέπτη (Visitor’s Guide). Τα ελληνικά κείμενα καταργούνται, ενώ παραμένουν μόνο τα αγγλικά. Κατ’ αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα εμπλουτισμού του περιεχομένου πληροφόρησης, με την προσθήκη ενδιαφερόντων κειμένων, επιπλέον φωτογραφιών και χρήσιμων tips.

Παράλληλα, η ηλεκτρονική έκδοση του οδηγού ακολουθώντας τις επιταγές της σύγχρονης εποχής, γίνεται πιο διαδραστική με παραπομπές στο internet, ενεργά links και video presentations περιοχών και δραστηριοτήτων του νησιού που αναδεικνύουν τη Λευκάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Το καινούριο lay out σε συνδυασμό με τα ενεργά και επισκέψιμα στοιχεία επικοινωνίας όλων των καταχωρήσεων, ενισχύει τη λειτουργικότητα του οδηγού και βελτιώνει τον τρόπο προώθησης των καταχωρημένων επιχειρήσεων.

Όσες επιχειρήσεις προβάλλονται μέσω του οδηγού αυτού, θα παίζουν τον ρόλο της προτεινόμενης επιχείρησης για την περιοχή που αντιπροσωπεύουν. Με την ιδιότητα αυτή ο διαφημιζόμενος θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της συγκεκριμένης περιοχής πετυχαίνοντας πιο άμεσα αποτελέσματα στην επικοινωνία με τον κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη – δυνητικό πελάτη.

Ο οδηγός διατίθεται και σε ηλεκτρονική μορφή με ενεργoύς συνδέσμους των καταχωρημένων επιχειρήσεων μέσω της ιστοσελίδας lefkadaslowguide αλλά και σε ειδικές καμπάνιες στη σελίδα μας στο facebook. Τα δεκάδες χιλιάδες downloads του οδηγού διευρύνουν τη δυναμική του μετατρέποντας τον σε ιδανικό μέσο προβολής.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2016. Θέσεις περιορισμένες.

Περισσότερα εδώ

Στιγμιότυπα από κάποιες διεθνείς εκθέσεις

BMT
Νάπολη, Iταλία

ΙΤΒ
Βερολίνο, Γερμανία

Holiday & Spa Expo
Σόφια, Βουλγαρία

Vakantiebeurs
Ουτρέχτη, Ολλανδία



Grekland Panorama

Στοκχόλμη, Σουηδία

Philoxenia
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα